SON DAKİKA



Haber > Magazin > 50. yaşını kutladı!

50. yaşını kutladı!

30 Temmuz 2024 Salı - 15:49




Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda 50. yaş gününü kutladı. Ünlü ismin son hali görenleri şaşırttı.





Yeşim Ceren Bozoğlu, fit görüntüsü ile çok konuşuluyor. 110 kilodan 50 kiloya düşerek 60 kilo vermeyi başaran oyuncu, son olarak 50. yaşını kutladı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'na önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda oyuncu arkadaşları Seray Kaya ve Buse Arslan, doğum günü sürprizi yaptı. 50'nci yaş gününü kutlayan oyuncu, doğum günü sürprizi karşılaştığı sırada mekana oynayarak girdi.

Dostlarıyla birlikte pastasını üfleyen oyuncu, pasta kesimi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı.




"DOST ZENGİNİYİM"

Bozoğlu, "Neyin zengini olduğunuz çok önemli. Ben dost zenginiyim. Bu hayattaki en büyük şanslarımdan biri bu diye düşünüyorum. O yüzden çok heyecanlıyım. Pastayı üflerken de ona dua ettim" dedi. Her yaşının ayrı bir güzelliği olduğunu söyleyen oyuncu, "Her birinden farklı bir şeyler öğrendiğim yaşlarım oldu. Acılar, hazlar ve başarılar. Hepsini yaşadım. Bugün sadece annem ve babam burada yoklar. Bir sonra ki yaş günümde onlarda yanımda olacaklar" dedi.




"HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ"

Seray Kaya, gecenin mimarlarındandı. Kaya, "Yeşim bizim için çok kıymetli. Böyle bir dostum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. 50'nci yaş günü onun için çok özel bir yaş günü. Yeşim'in yaşam enerjisini biliyoruz. Aslında elliyi bilerek söyledim. Yeşim hayatımızda olduğu çok şanslıyız. İyi ki varsın. Seni çok seviyoruz“ dedi. Buse Arslan, "Yeşim benim hayatımı değiştirdi hayatıma çok büyük şeyler kattı. Bu mutlu gününde yanında olduğum için bende çok mutluyum" dedi.

MİLLİYET
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap