SON DAKİKA



Haber > Magazin > Algöz, gelen eleştirileri tiye aldı

Algöz, gelen eleştirileri tiye aldı

21 Haziran 2016 Salı - 21:59




Genel olarak Cem Yılmaz'ın yapımcılığını üstlendiği filmler sayesinde hayatlarımıza giren Zafer Algöz'e konuyla ilgili sert eleştiriler yöneltildi.





Cem Yılmaz'ın Pek Yakında, Yahşi Batı, A.R.O.G gibi filmlerinin yanı sıra Uzun Hilaye, Dedemin İnsanları, Sınav, Salkım Hanım'ın Taneleri ve Ağır Roman filmleriyle hayatlarımızda yer edinen Zafer Algöz'e son zamanlarda düzenli olarak yer aldığı Cem Yılmaz filmleri ile ilgili eleştiri geldi. Zafer Algöz, gelen eleştirilere sessiz kalmayarak Twitter paylaşımıyla cevap verdi.

ELEŞTİRENE 'ERGEN' YAKIŞTIRMASI...

Zafer Algöz, kendisini "O kadar iyi bir karakter oyuncusudur ki kankası Cem Yılmaz harici hiçbir film yapımcısı filminde rol vermez. Geçen Haftaki röportajında utanmadan hala 'Yaz sonu Cem yeni filmini çekmeye başlayacak' diyerek bir sonraki Cem Yılmaz filmini de berbat edeceğinin bir habercisidir." cümleleriyle eleştiren kişiye karşılığını "Ergenim ,önce sivilcelerini sık.Bir rahatla...Sonra ben sana anlatırım" açıklamasıyla verdi ve adeta tiye aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap