SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Sizin yüzünüzden müzik sektörü ölüyor'

'Sizin yüzünüzden müzik sektörü ölüyor'

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 09:24




Son dönemde Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısını kendi tarzında yorumlaması ve meslektaşı Bülent Ersoy'u hedef alan sert sözleriyle magazin gündeminde olan Yılmaz Morgül, önceki gün Bodrum Gölköy'de bir mekanda sahne aldı.





Bodrum'da verdiği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz Morgül, popüler tatil bölgesi Bodrum'da her yıl gündem olduğu gibi bu yaz da bazı işletmelerin uyguladığı astronomik ücretlerle ilgili konuştu.

"ÖYLE FİYATLAR İSTENİYOR Kİ ANLATAMAM"

'Bodrum çok pahallı, gitmeyin' diyenleri anlamıyorum. Bir zamanlar gazinoların kapanma sebebi sanatçıların istediği astranomik rakamlardı. Şimdi de hem eğlence yerlerinde hem de amfitiyatrolarda konser verenlere seslenmek istiyorum. Öyle fiyatlar istiyorlar ki anlatamam. Bu durum müşterilere yansıyor. Ben onlara 'gerçek sanatçı' demek istemiyorum. Benim çıktığım yerlerde her şey dahil fiyatlar çok uygun, sizin yüzünüzden müzik sektörü ölüyor.

GARSONA SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim Tatilde' programında kendilerine servis yapan garsona nereli olduğunu sormuştu. "Karslıyım" cevabını alan sanatçı, garsona "Biraz çirkinsin ama olsun" diyerek kahkaha atmıştı.


"DOĞU ANADOLU'DAKİ ERKEKLER ÇİRKİN Mİ?"

Yılmaz Morgül, sahnede Bülent Ersoy hakkında çok sert ifadeler kullandı. Ünlü şarkıcı, "Garsona 'Nerelisin?' diye soruyor. Sonra ona 'çirkinsin' diyor. Doğu Anadolu'daki erkekler çirkin mi ? Sen Allah'ın yarattığı bir kula nasıl çirkin dersin ? Bu ırkçılıktır" açıklamasını yaptı.

MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap