SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selena Gomez'den 'estetik' cevabı

Selena Gomez'den 'estetik' cevabı

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 09:22




Şimdilerde özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen ABD'li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in estetik yaptırdığı iddia edildi. Gomez, yüzündeki değişim hakkında konuşarak bu söylentilere yanıt verdi.





Son dönemde müzik yapımcısı Benny Blanco ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, geçtiğimiz aylarda kilo alması nedeniyle eleştirilmişti.

Bunun üzerine Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bikinili pozlarını paylaşan ünlü isim, gönderisinde 2013'te ve 2023'te çekilen iki farklı karesine yer vermişti.

10 yıl önceki halinden bahsederek, "Bugün, bir daha asla böyle görünemeyeceğimi fark ettim..." diyen Gomez; "Mükemmel değilim ama olduğum kişi olmaktan gurur duyuyorum... Bazen kendim olmanın sorun olmadığını unutuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"MODEL DEĞİLİM, ASLA DA OLMAYACAĞIM"

Kilo almasının sebebinin kullanmak zorunda olduğu lupus ilaçları olduğunu belirten güzel oyuncu, 'asla bir model olmayacağını' söylemişti:


İlaçlarımı bıraktığımda kilo veriyorum. Ama tedavim önemli ve kullandığım ilaçların bana yardımcı olduklarına inanıyorum. İnsanları dış görünüşleri yüzünden eleştirmenin doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben model değilim, asla da olmayacağım.

"BUNDAN NEFRET EDİYORUM"

32 yaşındaki yıldız, son olarak estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla adından söz ettirdi. Bir TikTok videosunda Gomez'in yıllar içinde değişimine dikkat çekildi.

MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap