SON DAKİKA



Haber > Magazin > Genco Erkal hayatını kaybetti

Genco Erkal hayatını kaybetti

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 09:23




Ünlü oyuncu Genco Erkal'dan acı haber geldi. Dostlar Tiyatrosu'nun kurucusu, pek çok eseri sahneye taşıyan usta tiyatrocu Genco Erkal, kan kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Dostlar Tiyatrosu resmi hesabından sabahın erken saatlerinde duygusal bir veda mesajı paylaşıldı.





Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal'dan acı haber geldi. Bir süredir kan kanseri ile mücadele eden Genco Erkal, 86 yaşında yaşama veda etti.

Genco Erkal'ın kurucusu olduğu Dostlar Tiyatrosu resmi hesabından sabahın erken saatlerinde duygusal bir veda mesajı paylaşıldı:

Hoşça kalın dostlarım benim hoşça kalın. Sizi canımda canımın içinde, kavgamı kafamda götürüyorum. Hoşça kalın dostlarım benim hoşça kalın... Resimlerdeki kuşlar gibi dizilip üstüne kumsalın, mendil sallamayın bana. İstemez... Tek hecesiz elveda.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET ERSOY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, sanatçının vefatını sosyal medya hesabından "Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiasına başsağlığı dilerim" paylaşımıyla duyurdu.


Piyanist ve besteci Fazıl Say da Erkal'ın vefatına dair yaptığı paylaşımda "Genco Erkal bu sabah vefat etti. En büyük sanatçımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Tüm bir ömür ışık saçtı, ışıklarda uyusun. Tek başına mücadelenin en büyük kahramanıydı. Ondan çok şey öğrendim. Türkiye onunla daha büyüktü" ifadelerini kullandı.

MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap