SON DAKİKA



Haber > Magazin > EXPO 2016'ya yıldız yağmuru

EXPO 2016'ya yıldız yağmuru

19 Ağustos 2016 Cuma - 13:28




Antalya’da düzenlenen EXPO 2016 organizasyonları kapsamında, Ferhat Göçer ve Ümit Sayın sevenlerini coşturdu.





EXPO 2016 Antalya’da yıldız yağmuru devam ediyor. EXPO 2016 gösteri salonu ilk sanatçılarını ağırladı. Pop müziğinin sevilen isimleri Ümit Sayın ve Ferhat Göçer’in sahne aldığı konser beğeniyle izlendi. Bugüne kadar dünyaca ünlü şarkıcı ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, yerli sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. EXPO 2016 Antalya’da Turkcell Büyük Amfi Tiyatro ve Kır Aktivite alanının ardından şimdi de gösteri salonunda ünlü sanatçıların konserleri düzenleniyor.

Yerli konserler serisinde Ümit Sayın ve Ferhat Göçer sahne aldı. Tarkan’ın seslendirdiği 'Dön Bebeğim' ve 'Gitme' isimli şarkılar başta olmak üzere yüzlerce şarkıya söz yazarı ve besteci olarak imza atan Ümit Sayın, en güzel şarkılarını bu kez kendi seslendirdi. Sayın, gösteri salonunu dolduran binlerce hayranını hareketli şarkılarıyla coşturdu, romantik şarkılarıyla da hüzünlendirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap