SON DAKİKA



Haber > Magazin > İşte Yolanthe'nin çocukluğu

İşte Yolanthe'nin çocukluğu

21 Mart 2015 Cumartesi - 12:06




Galatasaraylı Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, daha önce hiçbir yerde görülmemiş çocukluk fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı.





Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in oyuncu ve model eşi Yolanthe Cabau, daha önce hiçbir yerde görülmemiş çocukluk fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı. Güzel yıldız, sahneye ilk kez 8 yaşındayken rol aldığı bir oyunla çıkmış.

KÜÇÜK YAŞTA OYUNCULUK HAYALLERİ KURMUŞ

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, kendi internet sitesinde çocukluk yıllarına ait fotoğraflarını paylaştı. Ibiza'da dünyaya gelen 29 yaşındaki Cabau, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk hayalleri kurduğunu yazdı.

yol

8 YAŞINDA SAHNEYE ÇIKMIŞ

Henüz 3 yaşındayken oyunculuğa iya başladığını belirten güzel yıldız, ilk sahne deneyimini 8 yaşındayken yaşamış. Hollanda'da bir tiyatro grubuna katılan Cabau, oyunlarda rol almaya başlamış. İki yıldır eşiyle birlikte Türkiye'de yaşayan oyuncu ve model Cabau'nun, çocukluk yıllarında Türk arkadaşları da olmuş.


ÇAĞRI MERKEZİNDE BİLE ÇALIŞMIŞ

10 yaşındayken arkadaşlarının çoğunun Türk olduğunu belirten Cabau, farklı kültürlerle küçük yaşlarda tanıştığını söylüyor. Ünlü yıldız ayrıca, 15 yaşında filmlerde rol alırken, bir restoranda ve çağrı merkezinde de çalışmış.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap