SON DAKİKA



Haber > Magazin > Muhteşem final

Muhteşem final

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 12:55




Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu, sezona Bahar Konseri ile nokta koydu.





Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Bir Rüzgardır” temalı konserde korist ve solistler birbirinden güzel eserler seslendirdi. Kemal Barış’ın sunduğu şef Mehmet Ağzıküçük’ün yönettiği program iki bölümden oluştu. Birinci bölümde daha çok Rast makamı şarkılara yer verildi. Bu bölümde solo olarak Sevil Çelebi Aydın,  Aydın Demir, Gökhan Tepecik ve Sevde Başaran sahne aldılar.

İkinci bölüm Hicaz ve Hüzzam makamı şarkılardan oluştu. Bu bölümde de solo eserlerde;  Nurhan Süme, Bilgi Yıldırım Solak, Elif Cengizhan Bekmen, Gamze Koç, Ahmet Özdemir ve Ali Macit sahne aldılar. Konser sonunda Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Onursal Başkanı Arif Özaytekin koro şefi Mehmet Ağzıküçük’e, bir dönem önceki başkan Tunç Turhan da gecenin sunucusu Kemal Barış’a çiçek takdim etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap