SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özge Borak'tan duygusal paylaşım

Özge Borak'tan duygusal paylaşım

14 Haziran 2016 Salı - 12:12




Ata Demirer'in eski eşi oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafıyla takipçilerine duygusal anlar yaşattı.





"Güldür Güldür" adlı komedi proramıyla başarılı bir performans sergileyen oyuncu Özge Borak, anneannesiyle çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.

Güzel oyuncu, yaptığı paylaşımda, anneannesinin rahatsızlığından bahsetti.Ailesine çok düşkün olan oyuncu, paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı notla takipçilerine duygusal anlar yaşattı.

Özge Borak, paylaşımına "Bizim ailede her pazartesi sağlıkla ilgili bir durum oluyor. Bugüne kadar sonuçlar temiz geldi çok şükür. Bu pazartesi de anneannemin kalp pili değişiyor. 'Kız, şarjın bitiyormuş' diye dalga geçiyorum ama hep korkudan bu şakalar, daha önceki pazartesilerde de olduğu gibi" notunu düştü.

Güzel oyuncu, takipçilerinden gelen meraklı yorumlar ardından başak bir fotoğraf paylaşarak "pilli bebek, çok iyi" notunu düştü.Borak, bu paylaşımıyla takipçilerinin de merakını gidermiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap