SON DAKİKA



Haber > Magazin > Üniversite karıştı

Üniversite karıştı

29 Nisan 2015 Çarşamba - 16:19




Eskişehir’de, pankart açmak isteyen grupla karşıt grup tartıştı, polislerinde müdahale etmesiyle ortalık savaş alanına döndü.





Üniversite Caddesi’nde stant açmak isteyen bir grup öğrenciyi engellemek isteyen karşıt görüşlü öğrenciler, çevik kuvvet polisleri tarafından durduruldu. Standın bulunduğu alana geçmelerine izin verilmeyen öğrencilerle polis arasında arbede yaşandı. Bu sırada Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürü Bayram Önal, taş toplayan öğrencileri uyararak, polise taş atmanın cezasının 4 yıl hapis olduğunu ifade etti. Ancak yaşanan arbede sırasında öğrenciler tarafından polise taş, şişe ve sopa atılmaya başlandı.TOMA ve Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üniversite içinde öğrencileri kovalamaya başladı. Bu sırada öğrenci grubu, Kredi Yurtlar Kurumu'nda kaldığı ve Osmangazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen Sait O.’ya henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı saldırdı. Öğrencilerin saldırması sonucunda başına aldığı darbelerle kanlar içinde kalan öğrenci, polis ekiplerinin olaya müdahale etmesi sonucu kurtarıldı. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan öğrencinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap