SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yaza 10 yaş genç girin

Yaza 10 yaş genç girin

14 Nisan 2016 Perşembe - 15:11




Bu tatilde çevrenizdekileri şaşırtmaya ne dersiniz? İşte size uyarılar...





Yaz ayları yaklaştıkça güneş yüzünü gösteriyor ve sıcaklıklar her geçen gün daha da artıyor. Tatil planları şimdiden yapılmaya başladı. Bu tatilde çevrenizdekileri şaşırtmaya ne dersiniz? Sizi her zamanki görüntünüzden daha genç ve ışıl ışıl parlayan bir cilt ile buluşturan geniş band ışık kaynağı, ülkemizde de genç ve taze bir cilde sahip olmak isteyen kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ülkemizde bu uygulamayı kullanan ve Stanford Üniversitesi’ndeki yapılan araştırmadan bahseden Anestezi ve Medikal Estetik Uzmanı Dr. Yasemin Hizarcı; “Geniş band ışık kaynağı tedavisinin cilt hücrelerindeki (1000’den fazla RNA’da) gen yapısını onarıp, yenileyerek cildi gençleştirdiği ve hücresel biyopsi alınarak da saptanmıştır” dedi.

Amerika’da 10 yıldır uygulanan ve geniş band ışık kaynağı, yeni olarak geliştirilen Forever Young modu tedavisi ülkemizin keskinliği azalmış çene çizgisinden, yüzünün farklı yerlerindeki kırışıklıklardan, akne izlerinden, kollarındaki sarkmalardan, cilt gevşekliğinden şikayetçi olan kadınların özellikle ilgisini çekiyor. Yazı daha diri ve genç bir ciltle karşılamak isteyen birçok kişi kendisindeki değişimi fark edilir derecede gözlemleyebiliyor.

Geniş bad ışık kaynağının değişebilen filtreleri sayesinde değişik dalga boylarında ışık elde ediliyor. Kişinin cilt tipine ve tonuna göre uygulanan filtre sistemi ile uygun dalga boyu ve enerji seçilerek hızlı atımlı ( sn’de 15 atım) gelişmiş teknolojisiyle birçok cilt problemi ve sıkılaşmada güvenilir ve etkili sonuç veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap