SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'dan Erdoğan'a 'Söke söke' cevabı!

Ali Babacan'dan Erdoğan'a 'Söke söke' cevabı!

27 Haziran 2021 Pazar - 12:57




DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul'un temel atma törenindeki "Söke söke alırlar" sözlerine dikkat çeken bir cevap verdi.





 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul'un temel atma törenindeki "Söke söke alırlar" sözlerine atıfta cevap verdi.

"BU PARAYI SÖKE SÖKE ALIRLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'un temel atma töreninde "Yatırımcıları, bankaları tehdit ediyorlar, hızlarını alamayıp projeye ilgi duyan ülkeleri tehdit ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir! Devletlerde devamlılık esastır, bunlar devlet terbiyesi de görmediler. Sizler nasıl devlet yönetimine talipsiniz ya? Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar. Bunları da öğren. Bunlar tam manasıyla çaylak. Devlet yönetimi nedir haberleri yok" demişti.

BABACAN'DAN 'SÖKE SÖKE' CEVABI

Erdoğan'ın sözlerine DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, sosyal medya hesabından cevap verdi. Babacan'ın Erdoğan'ın "Söke söke alırlar" sözlerine atıfta bulunarak, "İçinde yaşadığımız dönemin adını Sayın Erdoğan bugün koydu: Söke söke" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap