SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Arzu Yalçınalp; 'Akçaabat şahlanacak'

Arzu Yalçınalp; 'Akçaabat şahlanacak'

06 Aralık 2018 Perşembe - 10:15








AK Parti Akçaabat Belediye başkan aday adaylığını açıkladığı günden beri partili partisiz ciddi bir kitlenin desteğini alan Arzu Yalçınalp, Akçaabat’la ilgili plan ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yirmi yıla yaklaşan siyasi yaşamında edindiği bilgi birikimi ve tecrübelerini aldığı eğitimle harmanlayarak Akçaabat’ın hizmetine sunmayı bir vazife bildiğini söyleyen Yalçınalp, “Kentler biz istemesek bile mutlaka değişen, büyüyen organizmalar gibidir. Bu yüzden kentlere ilişkin sorumluluğumuz onların değişmesini sağlamak değil, istediğimiz yönde değişmesini sağlamaktır. Kısa, orta ve uzun vadeli hedefleriniz ve bu hedeflere ulaşmak için dirayetli bir duruşunuz yoksa, siz kenti değiştirdiğinizi sanarken o sizi kendi değişmek istediği yöne götürür” şeklinde konuştu. Göreve layık görülmesi durumunda Akçaabat için çizeceği yol haritası hakkında da konuşan Yalçınalp, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da sıklıkla vurguladıkları gibi, kentler artık daha insani ölçeklerde, merkezine insanları koyarak gelişmeli, yatay gelişmeye doğru yönelmeli. Çünkü kentler insanlar içindir, binalar için değil. Geliştirilecek sosyal, ekolojik, ekonomik programlarla bunu çok kısa sürede ispatlamak mümkün. Doğru düşünce sistematiği ile Akçaabat’ın turizmde, eğitimde, ticarette çok kısa sürede çok ciddi bir yol almasını sağlamak çok da zor değil.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap