SON DAKİKA



Haber > Siyaset > DEVA Partisi teşkilat kapattı

DEVA Partisi teşkilat kapattı

05 Haziran 2021 Cumartesi - 10:11




DEVA Partisi Genel Merkezi’nde İstanbul İl Yönetimi’nin tamamı görevden alındı. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada "Partimizin İstanbul İl Yönetimi görülen lüzum üzerine görevden alınmıştır" ifadeleri kullanıldı.





DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada İstanbul İl Başkanı Gürol Aydın ve İl yönetiminin tamamı görevden alındığı bildirildi.

Kurul üyelerine gönderilen mesaj şu şekilde:

“Demokrasi ve Atılım Partisi İstanbul İl Başkanı, İl Kurucu Heyet Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Disiplin Kurulu Üyeleri görülen lüzum üzerine 04.06.2021 tarihi itibari ile görevden alınmıştır.

Bu süre içerisinde yaptığınız hizmetler için teşekkür eder, ülkemiz ve milletimiz için Partimiz çatısı altında hep birlikte çalışma dileğiyle hayırlı günler dileriz.”

Alınan karar parti içerisinde Sadullah Ergin isminin öne çıkmasına sebep oldu. Sadullah Ergin ve ekibinin hamlesi olarak değerlendirilen bu kararın Babacan’a karşı gerçekleştirildiği öne sürüldü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap