SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK final için sahada

1461 Trabzon FK final için sahada

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 11:23




Kırmızı-Lacivertliler bugün 3.tur ikinci maçında Van Spor’a konuk olacak. 2-0’lık galibiyetin rövanşında 1461 Trabzon FK’yı finale galibiyet, beraberlik veya tek farklı mağlubiyet taşıyacak





TFF 2. Lig Beyaz Grup 3. Tur maçında 1461 Trabzon FK 2-0’lık galibiyetin rövanşında bugün deplasmanda Van Spor’a konuk olacak. Saat 15.30’da Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi … yönetecek. Kırmızı-Lacivertliler zorlu deplasmanda kazanarak hem finale çıkmak hem de rakiplerine gözdağı vermek için sahaya çıkacak.

Avantaj bizde

TRABZON’da oynanan ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden 1461 Trabzon FK Van’a büyük avantajla gitti. Kırmızı-Lacivertliler karşılaşmadan galibiyet, beraberlik veya tek farklı mağlup ayrılması durumunda finale adını yazdıracak. 2 farklı mağlubiyette karşılaşma uzatmaya gidecek. 3 farklı mağlubiyette ise Van Spor adını bir üst tura yazdıracak




Tam kadro

1461 TRABZON FK’da zorlu Van Spor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın ilk  maçta sahaya sürdüğü Ömer, Erkam, Tarık, Taha, Bahadır, Tunahan, Emir, Hakan, İlhan, Ali Han ve Atabey’e Van spor karşısında şans vermesi bekleniyor.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap