SON DAKİKA



Haber > Spor > Abdülkerim Bardakcı, Milan'ın listesinde

Abdülkerim Bardakcı, Milan'ın listesinde

17 Ocak 2024 Çarşamba - 15:38




Galatasaray ile göstermiş olduğu performans ile kendisine hayran bıraktıran Abdülkerim Bardakcı'nın talipleri günden güne artıyor. Avrupa'nın dev kulüplerinin listesinde bulunan milli stoper için son olarak Milan devreye girdi.





Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, ara transfer döneminde Berkan Kutlu haricinde bir ismi renklerine bağlamadı. Sarı-Kırmızılı ekibin yükselen değerlerine ise teklifler gelmeye devam ediyor. Göstermiş olduğu performans ile taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplayan Abdülkerim Bardakcı, Bayern Münih'in ardından Milan'ın da transfer listesine girdi.

Calciomercato'nun haberine göre; İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan, Torino forması giyen Alessandro Buongiorno transferinde pürüz çıkması halinde Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'ın kapısını çalacak. Ancak Sarı-Kırmızılılar, yıldız stoperini bırakmak istemiyor. Galatasaray'ın Abdülkerim'e 15-20 milyon euro değer biçtiği ifade ediliyor.

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Abdülkerim Bardakcı, bu sezon da harikalar yaratmaya devam ediyor. Abdülkerim aynı zamanda hücumdaki performansıyla dikkatleri çekiyor. Yıldız stoper, bu sezon takımına 4 gollük katkı sağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap