SON DAKİKA



Haber > Spor > Alex Song uçtu

Alex Song uçtu

22 Haziran 2016 Çarşamba - 18:19




Galatasaray'ın transfer listesinde olan Kamerunlu orta saha oyuncusu Alex Song, sarı kırmızılı kulüpten yıllık 5 milyon sterlin talep etti.





Fenerbahçe’nin Van der Wiel’i İstanbul’a getirmesi, Beşiktaş’ın ise kaleci Fabri’yi renklerine bağlaması Galatasaray yönetiminin harekete geçirirken, başkan Dursun Özbek ilk bombayı Serdar Aziz ile patlattı. Milli stoper için Bursaspor’a Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Furkan Özçal + 4,5 milyon Euro veren Galatasaray, hem defans mevkisini sağlama aldı hem de takasta gönderdiği futbolcuların toplam maliyetinden (1,9 milyon Euro) kurtulmuş oldu.

GALATASARAY SERDAR AZİZ'DEN SONRA RODALLEGA BOMBASINI DA PATLATMIŞ OLDU

Transferde Serdar Aziz hamlesiyle Galatasaray taraftarlarının ve camiasının ilk kez alkışını toplayan başkan Dursun Aydın Özbek ve yönetimi ikinci bombasını Rodallega ile patlatırken Kolombiyalı forvetin adım adım sarı kırmızılı formayı giyemeye yaklaştığı belirtildi. Sözleşmesinde 1,7 milyon euro’ya serbest kalır maddesi bulunan Rodallega için bu parayı gözden çıkaran Galatasaray, yıldız golcünü kendisine yıllık 1,8 milyon Euro verirken, yönetimin art arda yapılan iki transferden sonra CAS’tan gelecek haberle teknik direktör konusunun yeniden masaya yatırılacağı anlaşıldı.

ALEX SONG GALATASARAY'DAN YILLIK 5 MİLYON STERLİN İSTEDİ

Serdar Aziz ve Rodallega transferleriyle moral kazanan Galatasaray’a Barcelonalı orta saha oyuncusu Alex Song’tan kötü haber geldi. Felipe Melo’nun yerini doldurmak isteyen yönetimin bu boşluğu Song ile doldurmayı hedeflediği düşünülürken ,oyuncunun istediği yıllık ücretin bir hayli fazla olması Galatasaray yönetimini bu transferde geri adım attırdı. Beşiktaş’ın da istediği Alex Song Galatasaray’dan yıllık 5 milyon sterlin gibi uçuk bir ücret talep ederken başkan Dursun Özbek’in Song defterini kapattığı ve yeni arayışlara koyulduğu öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap