SON DAKİKA



Haber > Spor > Ali Şen gönlündeki başkanı açıkladı!

Ali Şen gönlündeki başkanı açıkladı!

21 Ekim 2016 Cuma - 16:06




Bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzen F.Bahçe'de eski başkan Ali Şen başkanlık izin "Kimse Ali Koç'un başkanlığına karşı çıkmaz" dedi.





Son olarak Avrupa Liginde Manchester United'a 4-1 kaybeden Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a tepki büyürken devreye eski başkan Ali Şen girdi. Şen artık başkanın değişmesi gerektiğini söylerken "Kimse Ali Koç'un başkanlığına karşı çıkmaz" ifadelerini kullandı.

"KİMSE ALİ KOÇ'UN BAŞKANLIĞINA KARŞI ÇIKMAZ"

Ali Şen, "Görevi bırakın' demesi lazım Ali Koç'un. Göreceksiniz ki o tribün bir gün sonra 40 bin, bir gün sonra 52 bin… Göreceksiniz ki böyle bir durum olsun, Ali Koç bunu ilan etsin Ali Koç'un başkanlığına ne taksi şoförü ne trilyoner ne biz, kimse 'hayır' demez; herkes kabul eder, herkes seviyor. Bence bizim taraftar ve tribünlerin boşluğu öyle bir adımla meydana çıkar ama Ali Koç'un şimdi çıkması lazım. Madem başkanın onayını almak istiyor, onayını alsın" diyerek Ali Koç'u işaret etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap