SON DAKİKA



Haber > Spor > Amrabat sürprizi!

Amrabat sürprizi!

23 Haziran 2016 Perşembe - 10:39




Galatasaray'dan sonra İspanya ve daha sonra da İngiltere yolunu tutan Amrabat, sarı kırmızılı taraftarların kafalarını karıştırdı.





Galatasaray'ın eski oyuncularından Nordin Amrabat, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden yer bildirimi yaptı ve sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı..

Galatasaray'a Kayserispor'dan 8 milyon Euro bedelle transfer edilmesine rağmen beklentileri karşılayamayan Nordin Amrabat'ın akşam saatlerinde yaptığı paylaşım kafaları karıştı.

İspanya macerasının ardından İngiltere Premier Ligiekiplerinden Watford'a transfer olan hücum oyuncusu, akşam saatlerinde Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

Amrabat'ın, Galatasaray'ın transfer atağına kalktığı böyle bir dönemde tesislere gitmesi, "Galatasaray'a geri mi dönüyor?" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Cim Bom, gündüz saatlerinde Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz'i renklerine resmen bağlamış, ardından ise Akhisar Belediye'nin Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega için girişimlere başlamıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap