SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa'ya fark yaratırız

Avrupa'ya fark yaratırız

17 Şubat 2015 Salı - 09:58




Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor'da gözler 19 Şubat Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda





 Bordo-Mavililer iki ayaklı maçın Trabzon'da oynanacak ilk ayağında avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, Napoli ile oynanacak maç öncesi önemli mesajlar verdi. Yanal, şöyle konuştu: “Bu maç hem Türkiye'nin prestiji hem de bizim prestijimiz açısından önemli. Kendi misyonumuzun maçı olacak. Çok farklı bir atmosferde geçeceğini düşünüyorum. Bu maçta daha farklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Kim oynarsa oynasın hiç sorun değil. Şu sakat, bu cezalı diye düşünmüyorum. Çünkü zaten kadroda çok büyük değişiklikler de yapamıyorsunuz. Üç oyuncu ilave edebildik. Bunun altını çizelim. Yeni transferlerimizin içerisinde birlikte olmayacağımız oyuncularımız var. Sakatlarımızın dışında Constant ve Mehmet Ekici cezalı oldukları için oynayamayacak. Yine de biz güçlü bir rakibe karşı çıkıp sahamızda en iyi mücadelemizi yapıp, ülkemizi iyi bir şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor’un Avrupa kupası macerasının devamı için iki maç oynayacağız. Ben bütün taraftarlarımızı burada bizimle olmaya davet ediyorum. Hep beraber güzel bir gece geçirelim. Güzel, çekişmeli bir maç oynayalım ve biz kazanalım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap