SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş bizden korksun!

Beşiktaş bizden korksun!

21 Ağustos 2015 Cuma - 08:45




Yetenekli futbolcu, "Bursaspor önünde aldığımız galibiyetin üzerine koyarak yolumuzda ilerlemek istiyoruz. Beşiktaş engeline takılmayız" dedi.





Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu. Her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten yetenekli futbolcu, “Beşiktaş karşısında da parolamız galibiyet. Bunun için son düdüğe kadar savaşacağız. Olimpiyat’ta bizim gecemiz olacak” şeklinde konuştu. Büyük hedeflerle yola çıktıklarını belirten başarılı oyuncu, şöyle devam etti: “Büyük hedefleri yakalamak istiyorsak büyük işler çıkarmalıyız. Beşiktaş maçı da bunlardan bir tanesi. Bursaspor karşısında aldığımız galibiyetin üzerine koyarak yolumuzda ilerlemek istiyoruz. Beşiktaş engeline takılmayız.” Zirve yarışında derbi maçlarda alınacak sonuçların etkili olacağını da savunan Yusuf Erdoğan, “Sezonun ilk derbi zaferini elde ederek tüm Türkiye’ye Trabzonspor’un hangi hedef doğrultusunda ligde yer alacağını göstermek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap