SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş'a geliyor

31 Mayıs 2016 Salı - 12:39




Ne Volkan Babacan ne Ospina! Beşiktaş Begovic'i alıyor





Kale problemini bir türlü çözemeyen ve Boyko'da karavana atan Beşiktaş, Chelsea'nin tecrübeli eldiveni Asmir Begovic'i transfer ediyor.

Devre arası transfer sezonunda 3,3 milyon euro’ya Dnipro’dan Boyko’yu transfer eden, fakat ‘1’ numaralı problemi buna rağmen çözemeyen Beşiktaş kaleci arayışlarına devam ediyor. Tolga Zengin’e alternatif bir isim arayan ve iyi bir file bekçisiyle kale sorununu atlatmak isteyen Beşiktaş Ospina, Mandanda, Volkan Babacan gibi kaliteli oyuncularla ilgilenirken siyah beyazlıların gündemine farklı bir eldiven Asmir Begovic geldi.

TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ VE PREMİER LİG'İN KURT KALECİSİ

Uzun yıllardır Premier Lig’de boy gösteren ve sergilediği müthiş performansla Chelsea’ye kadar terfi eden Begovic, bu sezon Thibaut Courtois’in yedeği olurken 28 yaşındaki kaleci ligde sadece 17 kez forma giyebildi. 6 sezon art arda Stoke City’de oynayan Asmir Begovic’in yedek kalma durumdan rahatsız olduğu belirtilirken, milli futbolcunun Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olan Beşiktaş’a sıcak baktığı öğrenildi. 47 kez Bosna Hersek Milli Takımı’nın kalesini koruyan Asmir Begovic İngiltere’de Portsmouth, Ipswich Town, Bournemouth gibi takımlarda da  görev alırken, oyuncunun siyah beyazlı takıma kiralık olarak gelme ihtimalinin yüksek olduğu anlaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap