SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu devran böyle gitmez

Bu devran böyle gitmez

09 Mart 2013 Cumartesi - 09:43




Ligde sıkıntılı bir bölgede bulunan Trabzonspor’un derbiyi kazanmaktan başka çaresi yok. Bordo-Mavililer Beşiktaş’ı dize getirerek üst sıralara doğru





TOPARLANMA VAKTİ Ligde zor günler geçiren Trabzonspor, bu akşam Avni Aker Stadı’nda dönüm niteliği taşıyan maçta Beşiktaş ile karşılaşacak. Geride kalan 24 maçta 30 puan toplayarak küme düşme hattıyla arasında 3 puan bulunan Karadeniz ekibi, taraftarı önünde oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak moral bulmak istiyor. Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını endişelendiren Trabzonspor’un artık toparlanması gerekiyor. BAŞKASI YALAN Tarihinin en kötü sezonlarından birine imza atan Karadeniz ekibinde umutların yeşermesi için Beşiktaş gibi önemli bir rakibi yenmek yetmiyor belki ama bu maçtan alınacak olan galibiyet gelecek için de özgüven kazanılmasını sağlayacak. Bu zor günlerde tüm camia el ele vermek zorunda. Zira Beşiktaş maçında galibiyetten başka hiçbir sonuç Bordo-Mavili takımın işine yaramaz. Beraberlik ve mağlubiyet işleri gelecek haftalarda daha da çıkmaz hale getirir.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap