SON DAKİKA



Haber > Spor > Bütün sorumluluk bende!

Bütün sorumluluk bende!

06 Mayıs 2017 Cumartesi - 18:45




Teknik Direktör Ersun Yanal, Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.





Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor, Kayserispor karşısında 2. mağlubiyetini aldı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, “Biz ikinci devre çok önemli bir skora imza attık. 13 maçta 30 puan toplayarak çıktık bu maça. 14. Maçımızda evimizde 10 puan kaybettik. Deplasmanda 2 puan kaybettik. İçerde oynamak, yaratılığıcı ortaya çıkarak oynamak güç bir oyun. Bunu oynarken riskler almak, her iki yanını oynamak oldukça güç. Biz bu konuda donanımlı bir takım değiliz. Biz yaklaşık sezon başından bu yana değişen bir takımız. Aralık ayından bu yana, yeni yeni performans veren bir takımız. Bu türlü sonuçlar bize önümüzde yapmamız gereken planın ne olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Kazanmaya yakındık evet. Rakibin çok az gelmesi ve net pozisyonlarla maçı aldı tebrik ediyorum. Bizim için yolun başı. Yolun başında daha iyi gelişen daha iyi oynamaya çalışan, bu takımı daha iyi oynayacak donanımlara sahip girişimlere sağlayacağız” dedi.
 
Rodallega’nın oyundan alınırken gösterdiği tepki ile ilgili olarak ise Yanal, “Oyuncular üzülüyor. Konuştuk içerde de paylaştık. Bunların asla mesajlaşma yeri saha olmamalı. Bunların mesajlaşma yeri içerisi. Biz takım olarak iyi bir takımız. Bütün sorumluluk bende. Bu takımların burada bulunması, mağlubiyet ve galibiyetlerde sorgu adresi benim. Bütün futbolcularımın önünde çok rahatlıkla ben veririm. Bütün oyuncularımız değerli buluyorum. Onlar bu değeri fazlasıyla gösterdi. Bunlar olacaktık. Benim tercih ettiğim oyunu oynamakta farklı davranmış olabilir. Onunla iletişimimde istediklerimi almış veya almamış olabilirim. Bunları içerde paylaşmak gerekir.“ ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap