SON DAKİKA



Haber > Spor > Ciddiyetle oynayacağız

Ciddiyetle oynayacağız

12 Mayıs 2016 Perşembe - 08:32




Güneş, Osmanlı mücadelesi öncesinde, “Maç bitene kadar ciddiyeti elden bırakmak yok. Taraftarımızın önünde iyi bir kapanış yapıp şampiyonluğa uzanacağ





Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Osmanlıspor’la pazar günü oynayacakları şampiyonluk maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Tecrübeli hoca, dünkü idmanın başında mutlu son için önlerinde hâlâ bir adım olduğunu belirterek, “Henüz matematiksel olarak biten bir şey yok. Daha önümüzde 2 maç ve bizi bekleyen 6 puan var. Henüz şampiyon olmadık. Bunun bilincinde olmalıyız. Pazar günkü rakibimiz Osmanlıspor, ligin en hızlı atağa çıkan ve çok etkili isimlerine sahip olan takımı. Aynı disiplin, mücadelede, arzu ve istek ile sahaya çıkıp sahadan 3 puanla ayrılmalıyız” ifadelerini kullandı.

Oyuncularını uyardı

Güneş, sözlerinin devamında ise, “Maç bitene kadar ciddiyeti elden bırakmak yok. Taraftarımızın önünde iyi bir kapanış yapıp şampiyonluğa uzanacağız” diyerek öğrencilerine uyarılarını tamamladı.     

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap