SON DAKİKA



Haber > Spor > Daha yolun başındayız

Daha yolun başındayız

30 Eylül 2013 Pazartesi - 18:41




Ligde şuana kadar iyi işlere imza attıklarını belirten Rıza Çalımbay, "Buna rağmen eksiklerimiz çok. Bunları giderip tam bir takım haline bürüneceğiz"





DİKKATLİ OLMALIYIZ Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig’deki başarılarının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da başarılı olmaları gerektiğini söyledi. Çalımbay, “Ligde emin adımlarla ilerliyoruz. Ama bu her şey tamam demek değil. Daha ligin başındayız. Bu ligde dikkatli olmalıyız. Dikkatli oynamalıyız. Eksiklerimiz çok. Yapacak işimiz çok” dedi. HİÇ BELLİ OLMUYOR Teknik patron Çalımbay bugün oynayacakları İstanbulspor kupa maçına da değinerek, “Öyle göründüğü gibi kolay değil. Aksine bu maçlar daha zor oluyor. Ondan çok dikkatli oynamalıyız. Rakibimize saygı duymalıyız. Bu tip maçlarda neler olacağı hiç belli olmuyor. Biz kupada da sonuna kadar gitmek amacındayız. İnşallah başarılı oluruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap