SON DAKİKA



Haber > Spor > Denayer kararsız

Denayer kararsız

25 Ağustos 2015 Salı - 15:04




Belçikalı stoper Jason Denayer, dün akşam İstanbul’a gelerek Sarı-Kırmızılıların Osmanlıspor ile oynadığı maçı da Türk Telekom Arena’da izledi.





Uzun süredir savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın resmi teklif götürdüğü Belçikalı stoper Jason Denayer, dün akşam İstanbul’a gelerek Sarı-Kırmızılıların Osmanlıspor ile oynadığı maçı da Türk Telekom Arena’da izledi. Geçen sezon İskoç ekibi Celtic’te kiralık olarak forma giyen Belçikalı futbolcu, Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu dile getirirken, transferin henüz sonuçlanmadığını söyledi. 

Fransız ekibi Marsilya’nın da kadrosuna katmak istediği Jason Denayer’in kafasının karışık olduğu öğrenildi. Fransızca konuşabildiği için Marsilya’ya sıcak bakan Denayer’i ikna etmek için Sarı-Kırmızılıların, Fransız ekibinin önerdiği paradan daha fazlasını vermeye sıcak baktığı vurgulandı.

Manchester City’nin başarılı futbolcuyu satış opsiyonu ile bırakmak istemediği ve sadece kiralık olarak gitmesine izin verdiği de belirlendi. Jason Denayer’in kiralama ücretinin 1 milyon Euro olduğu, Belçikalı oyuncunun toplam 1 sezonluk maliyetinin ise 1.5 milyon Euro’ya yaklaştığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap