SON DAKİKA



Haber > Spor > Derbi parolası...

Derbi parolası...

21 Eylül 2016 Çarşamba - 11:18




Jan Olde Riekerink, derbide rakibe presi orta alandan başlatacak, savunmayı sağlam tutacak. Yasin, Wesley Sneijder ve Bruma ile özel olarak ilgilenen





Süper Lig’de herkesin nefesini tutarak izleyeceği cumartesi günkü Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, oyun planını hazırladı. Son Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki kazanan ilk 11’i bozmayacak olan Riekerink, Siyah-Beyazlılar’ı devirme planında en çok orta alanı kilit nokta olarak görüyor. Rakibin bu bölgedeki sağlam ve teknik oyuncularına dikkat çeken Riekerink, top Kartal’dayken presi orta alandan başlatacak ve rakibi kendi sahasından uzak tutup, oyunu mümkün olduğu kadar Beşiktaş’ın sahasına yıkmaya çalışacak. Hücum ve gol konusunda da yapacağı hamleleri hazırlayan Hollandalı teknik adam, forvet Eren Derdiyok’un arkasında oynayacak Yasin Öztekin, Wesley Sneijder ve Bruma ile de özel olarak ilgileniyor.

‘Koşun ve mücadele edin’

Bu üçlü ile kanat organizasyonları ve duran top çalışması yapan Riekerink, özellikle Bruma’dan son vuruşlarda daha bitirici olmasını istiyor. Ayrıca Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci’den de Beşiktaş’ın hızlı kanat hücumlarında, savunmanın açıklarını kapatmasını isteyecek. Tecrübeli hoca, derbideki zafer parolasını da ‘Koş’ ve ‘Sonuna kadar mücadele et’ olarak belirledi.     

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap