SON DAKİKA



Haber > Spor > Derbide kazanırız

Derbide kazanırız

02 Nisan 2017 Pazar - 13:28




Ligin ikinci yarısında 3 gol yiyerek Avrupa’da bir numara olan Onur, “Takımda muhteşem bir kenetlenme var ve herkes birbirine bu bilinçle davranıyor”





Bordo-mavili takımın bugün deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi kaptan Onur Kıvrak'tan açıklamalar geldi. Takımdaki arkadaşlık ilişkilerinin üst seviyeye çıktığını ve aralarında olan uyumun da büyük bir bölümünün buradan kaynaklandığını ifade eden Onur, "Çok iyi bir ortamımız var. Küçüğü büyüğü ayırt etmek yok. Hepimiz bu takımda kardeşiz ve birbirimize de ona göre davranıyoruz. İkinci yarıda hem takımın hem de benim yükselen grafiğimiz var. Ancak önemli olan takımımın kazanması. Asıl bizi mutlu eden budur" dedi. Onur şöyle devam etti: "Rizespor'u da yenerek yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz. Ardından Beşiktaş derbisi var ve kazanmak için savaşacağız. Bu sezonu en iyi noktada bitirip 50. yıl için çalışmaya başlayacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap