SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurt’ta çıkış vakti!

Düzyurt’ta çıkış vakti!

01 Mart 2018 Perşembe - 11:06




Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, uzun süre sonra Tekirdağ karşısına tam kadro çıkacaklarını belirtirken tek hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi.





Baysal İnşaat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, uzun bir aradan sonra Tekirdağspor karşısına tam kadro çıkacaklarını ifade etti. Ortakudaş, “Takımda sakat veya cezalı oyuncularımız bulunmuyordu. Üst üst yaşadığımız puan kayıplarında eksik oyuncularımızı çok aramıştık. 5-6 hafta aradan sonra bu maça eksiksiz olarak çıkacak olmamız bizim için büyük bir avantaj olacak” dedi.

Düşme hattında bulunan rakipleri için bu karşılaşmanın öneminin büyük olduğunu belirten Ortakudaş, “Rakibimizin belki de son şansı olacak. Onlarda çok sıkıntılı bir durumda. Saha ve seyircileri önünde kazanmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklardır. Ama ben oyuncularıma güveniyorum. İyi bir ekibiz. Artık bu maçı kazanıp çıkışa geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap