SON DAKİKA



Haber > Spor > Eren'i bize verin

Eren'i bize verin

18 Haziran 2018 Pazartesi - 10:30




G.Saray Kucka’ya karşılık Tolga’yı önerdi ama Trabzon gönlündeki ‘Aslan’ı açıkladı.





Bu teklif şu anda Galatasaray kurmaylarının masasında. Öncelikle hedef Eren Derdiyok’u ikna etmek. Sarı-kırmızılı takımda kalmak istemeyen DEV FORVET için Trabzon yeniden doğuşun adresi olabilir..

Bu teklif şu anda Galatasaray kurmaylarının masasında. Öncelikle hedef Eren Derdiyok’u ikna etmek. Sarı-kırmızılı takımda kalmak istemeyen DEV FORVET için Trabzon yeniden doğuşun adresi olabilir..

İLK KEZ KARADENİZ DUYURDU

Bu transfer gerçekleşirse Türkiye’de yer yerinden oynayacak.. Futbolseverler Fatih Terim’in Kucka ile görüştüğü haberini ilk kez Karadeniz Gazetesi’nden duydu. Bu görüşmede Tolga Ciğerci’nin adı takasta geçmiş, hatta bir miktar paranın verilmesi de konuşulmuştu. Galatasaray’ın bu önerisine Trabzonspor cephesinden daha flaş bir karşılık geldi..

TAM İSTENİLEN İSİM


KULÜBE yakın isimlerden gelen haberlere göre; Tolga önerisini reddeden bordo-mavililer Galatasaray’dan Eren Derdiyok’u istedi. N’Doye’la yolları ayıran, Rodallega’yı ise her an gönderme hazırlığında olan Trabzonspor için Eren Derdiyok tam aranılan isim. Yüksek toplardaki başarısı, gol vuruşlarındaki ustalığı ile Eren, Fırtına’da büyük işlere imza atacak özellikle.

 KUCKA’DAN DAHA UCUZ

BURAK Yılmaz ile çok iyi bir ikili olması yüksek ihtimal. Yine bordo-mavili kulübe yakın isimlere göre, teknik direktör Ünal Karaman Eren için, “Türkiye’nin en önemli forvetlerinden birisi” ifadesini kullanıyor. 2 yıllık sözleşmesi bulunan Kucka’ya yaklaşık 6 milyon Euro daha ödenecek. Eren ise Galatasaray’dan 2 milyon 150 bin Euro alıyor. Gözler Eren’de. Küçük bir indirim onu Trabzonspor’lu yapacak.

 EREN DERDİYOK KİMDİR?

Adı: Eren Derdiyok


Doğum tarihi: 12 Haz 1988

Doğduğu yer: Basel Isviçre

Boyu:         1,91 m

Uyruğu: Isviçre /Türkiye

Mevki: Forvet


Ayak: Sağ ayak

Güncel kulüp: Galatasaray

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap