SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal'ın canını sıkan 2 isim

Ersun Yanal'ın canını sıkan 2 isim

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 14:36




Mehmet Ekici'nin sakatlığı Ramil Sheydayev'in yavaş kalması Ersun Yanal'ı zor durumda bıraktı.





Slovakya'daki hazırlık kampında sakatlanarak takımdan ayrı kalan Mehmet Ekici, Trabzonspor'un Macaristan kampında takımla birlikte çalışmalara başladı. Sağ ayak parmağında ve ayak bileğinde yaşadığı sakatlıklar sonrası bir türlü performansını yakalayaman yetenekli oyuncu yeni sezon öncesi korkuttu. Ekici'nin tekrarlayan sakatlıkları için bordo-mavililerin kulüp doktoru özel bir tedavi uyguladığı ve yeni sezonda bu sakatlıkların tekrarlanmaması için çaba sarf ettiği öğrenildi.

RAMIL İÇİN DRİBLİNG PROGRAMI

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi ileri uçta kimin görev yapacağı merak edilirken yeni transfer Ramil Sheydaev'in performansı da merak konusu. Macaristan'da akıbeti belli olacak genç forvet ilk maçta sergilediği performansı sonrası özel çalışmalara başladı. Etkili pasları ve şutları ile dikkat çeken Ramil'in hız konusundaki eksiği ise teknik direktör Ersun Yanal'ın gözünden kaçmadı. Yanal, genç oyuncu için özel dribling programları hazırladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap