SON DAKİKA



Haber > Spor > Fikret Orman'dan talimat geldi!

Fikret Orman'dan talimat geldi!

18 Ağustos 2016 Perşembe - 10:42




Şenol Güneş'in önceki gün transfer konusunda yönetim kurulunu eleştiri yağmuruna tutması Beşiktaş camiasına bomba gibi düştü.





Transfer çalışmaları için İngiltere'de bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Şenol Güneş'in açıklamaları karşısında şaşkınlık yaşadığı, yöneticilerin de deneyimli hocanın sözlerine tepkili olduğu kaydedildi.

 FİKRET ORMAN'DAN YÖNETİCİLERE TALİMAT

 Fikret Orman'ın talimatıyla yöneticiler basına açıklama yapmazken, Beşiktaş yöneticilerinin kendi aralarında, "Aile arasında konuşulacak meselelerin medya önünde konuşulması Beşiktaş geleneklerine uygun değil. Hocamızın rahatsız olduğu konular olabilir ama daha transfer bitmedi. Kulübün maddi imkanları ortada. Sosa, Gomez ve Gökhan Töre kendileri gitmek istedi. Transfer dönemi bitmiş olsaydı o zaman hoca haklıydı ama bu açıklamalar çok erken oldu" ifadelerini kullandıkları aktarıldı.

 Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün 12.00'de basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'in bu toplantıda yönetimin tepkisini çeken sözlerine açıklık getirmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap