SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına Avrupa aşkına sahada

Fırtına Avrupa aşkına sahada

15 Şubat 2015 Pazar - 09:52




Türkiye Kupası’na veda eden Trabzonspor, Süper Lig’de ağırlayacağı İstanbul Başakşehir karşılaşmasında çıkış arayacak.





Ligde rakibiyle arasında bulanan 2 puanlık farkı aşağıya çekmeyi hedefleyen Bordo-Mavililer, sıralamada bir basamak yukarıya çıkarak moral bulmak istiyor. Bu sezon yaptığı yatırımın karşılığını tam anlamıyla geri dönüşünü alamayan Trabzonspor, üst basamaklara doğru tırmanma adına Başakşehir karşısında yara sarmanın amacında.

Yanal zor sınavdan geçecek 

Karadeniz ekibinde teknik direktör Ersun Yanal kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Başakşehir ile oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncular tecrübeli teknik adamı düşündürüyor. Bosingwa, Belkalem ve Waris’in sakatlıklarının olması, Cardozo, Erkan Zengin, Salih Dursun’un cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek olmaları Yanal’ı farklı arayışlara itti. Deneyimli çalıştırcının bu yoklukta kimlere forma vereceği merakla konusu.

Trabzonspor'da son dakika

Salih, Bosingwa, Belkalem, Waris, Cardozo ve Erkan’ın yokluğunda teknik direktör Ersun Yanal, kadroda ciddi bir değişim yapacak. Bosingwa ve Salih’in sakatlığı nedeniyle sağ bekte Fatih Atik’e şans vermesi bekleniyor.


Başakşehir'de son dakika

Başakşehirspor’da Semih Şentürk sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun yerine Abdullah Avcı, 24 yaşındaki Fransız golcü oyuncu Jeremy Perbet’e şans verecek. Semih’in dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap