SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'da hedef 4'te 4

Fırtına'da hedef 4'te 4

25 Aralık 2015 Cuma - 11:00




Bu sezon ilk kez üç maç üst üste kazanan Trabzonspor, seriyi sürdürme hesapları yapıyor. Kasımpaşa deplasmanında alınacak 3 puan, Bordo-Mavili ekibin





Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak Trabzonspor, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor. Geride kalan 16 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek zirvenin bir hayli uzağında kalan Bordo-Mavili ekip, İstanbul deplasmanından zaferle ayrılarak devre arasına moralli girmek istiyor.

Tatil morali arıyor

Bu sezon oynadığı maçlarda galibiyet serisi yakalayamayan Bordo-Mavili ekipte, son haftalarda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla gözle görülür bir yükseliş söz konusu. Kupada Nazilli Belediyespor ve Gaziantep’i devirmeyi başaran Fırtına, Süper Lig’de ise Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Bu seriyi Kasımpaşa deplasmanında da sürdürmenin hesaplarını yapan Bordo-Mavililer, hem yılbaşı tatiline moralli çıkmak hem de devre arası çalışmaları öncesi güzel bir hava yakalamak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap