SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'nın kozu Mehmet Ekici

Fırtına'nın kozu Mehmet Ekici

18 Nisan 2016 Pazartesi - 09:56




Trabzonspor başkentte Gençlerbirliği’ni yenip Avrupa umutlarını yeşertmek istiyor. Önemli eksikleri bulunan takımın en büyük kozu Mehmet Ekici olacak.





Ligde geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak Avrupa hayallerini zora sokan Trabzonspor, bu akşam başkentte Gençlerbirliği karşısına çıkıyor. Karadeniz ekibinde hedef hem Avrupa umudunu yeşertmek hem de Fenerbahçe maçı öncesi moral bulmak olarak belirlendi. Bu sezon dış sahada kötü bir performans ortaya koyan ancak son oynadığı deplasman maçında Gaziantepspor'u yenen Bordo-Mavililer, bunu gelenek haline getirmeyi arzuluyor. Sakat Bosingwa, Ramazan, Akakpo ve cezalı Aytaç’tan yoksun olarak bu maça çıkacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın hücum futbolunu oynatması bekleniyor. İdmanlarda oyuncularına sürekli hücumu düşünmelerini söyleyen Mandıralı’nın duran toplardaki silahı ise Mehmet Ekici olacak. Trabzonspor, bu maçı kazanarak taraftarlarına üç puan hediye etmek istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap