SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına’ya ekici müjdesi!

Fırtına’ya ekici müjdesi!

30 Mart 2016 Çarşamba - 13:54




Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da Mehmet Ekici müjdesi.





Süper Lig'in 17. haftasındaki Bursaspor müsabakasının ardından antrenmanda sakatlanan ve sağ baldırında kas yırtığı tespit edilen Mehmet Ekici, teknik direktör Hami Mandıralı'nın görev yaptığı 8 lig ve 2 Türkiye Kupası karşılaşmasında takımdaki yerini alamadı.

Futbol oynadığı dönemde kaydettiği 219 golle Karadeniz ekibinin tarihindeki en golcü oyuncusu olan ve sert frikik golleriyle hafızalara kazınan Hami Mandıralı, 2014-2015 sezonunu 9 gol ve 11 asistle tamamlayan ve serbest vuruştan attığı gollerle kendisine benzetilen Mehmet Ekici'den şu ana kadar resmi maçlarda yararlanamadı.

Sakatlığı sebebiyle ligde son 8 karşılaşmada forma giyemeyen, hafta sonu Samsunspor ile oynanılan hazırlık müsabakasıyla sahalara tekrar dönen Mehmet Ekici, teknik direktör Hami Mandıralı döneminde ilk kez resmi maçlarda oynayacak düzeye geldi.

- Mandıralı'yı örnek alıyor

Mehmet Ekici, sezon öncesi gerçekleştirilen Hollanda kampında yaptığı açıklamada, Hami Mandıralı'yı örnek aldığını söylemişti.Bordo-mavili futbolcu, Mandıralı'ya benzetilmesine ilişkin bir soru üzerine, "Hami Mandıralı'ya benzetilmek onur verici ama Hami hocamız çok önemli işler yaptı. Hami hoca olmak için erken. O unutulmaz bir oyuncuydu. Kendisi sadece benim için değil, çoğu futbolcular için örnekti. İnşallah ben de aynı şekilde devam ederim." ifadelerini kullanmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap