SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray, Berkay Yılmaz'ın peşinde

Galatasaray, Berkay Yılmaz'ın peşinde

04 Haziran 2024 Salı - 10:26




Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, yerli oyuncu havuzunu genişletmek istiyor. Galatasaray'da transfer gündemi yoğunlaşmaya başladı.





Sarı kırmızılılar, resmi maçlar başlamadan önemli takviyeleri tamamlamak istiyor.

Yönetim, genç ve yerli futbolcu transferleriyle Okan Buruk'un elini rahatlatmayı planlıyor. Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonda sol bekte yalnızca Derrick Köhn yer aldı. Sarı kırmızılılar, o bölgeye alternatif bir oyuncu takviyesi yapacak.

Galatasaray'ın listesindeki isimlerden biri Freiburg genç takım forması giyen Berkay Yılmaz. Geçtiğimiz sezon da 19 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen sarı kırmızılılar, bu yaz transferi tamamlamayı hedefliyor.

Yönetim, uygun bir bonservisle Berkay'ı takıma katmak istiyor. Oyuncu tarafının da bu transfer için oldukça istekli olduğu öğrenildi.

Berkay Yılmaz, geride bıraktığımız sezonda 13 maçta Freiburg genç takımının formasını giydi. 19 yaşındaki futbolcu, 5 maça 11'de başladı ve 1 gol 4 asistlik katkı sağladı.


KAYNAK: TRTSPOR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap