SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray taraftarları çıldırdı!

Galatasaray taraftarları çıldırdı!

04 Ekim 2016 Salı - 11:33




Süper Lig'de 6.hafta geride kalmasına rağmen Galatasaray'ın duran toplardan 7'ye 1 ve 5'e 2 yediği goller camiaya 'İçerde misin?' sorusunu sordurdu





Süper Lig’de 6.haftayı Antalyaspor galibiyetiyle kapatan ve şimdiden şampiyonluğun yine en büyük adaylarından biri olduğunu gösteren Galatasaray’da her ne kadar moraller yerinde olsa da takımın yediği basit goller Riekerink’in canını sıkmaya başladı.

İkinci haftada Akhisarspor deplasmanına giden Galatasaray, Manisa’da duran toptan yediği golle geriye düşerken,

Cimbom’un Kadir Has’ta yine benzer bir golü kalesinde görmesi teknik heyeti telaşa düşürdü.

Geçtiğimiz sezondan beri süregelen ‘Kolay gol yeme’ alışkanlığına devam eden Galatasaray, bu sezonda yine aynı problemleri yaşarken, Beşiktaş derbisinde Marcelo’nun attığı kafa golü sarı kırmızılı camiada sabırları taşırmış oldu. Hemen hemen aynı tip golleri yiyen Riekerink’in öğrencileri bu durumun önüne geçemezken, özellikle defans hattını oluşturan defans oyuncularının bu kadar tecrübeli olması ve bu kadar rahat gol yemeleri kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

Duran toptan yediği gollerle taraftarlarını kahreden Galatasaray, Antalyaspor karşısında da hemen hemen aynı tarzda gol yeme alışkanlığına devam etti. Yandan gelen ortalarda adam paylaşımı yapamayan ve kendi ceza sahası ‘İçerisinde’ aciz durumlara düşen sarı kırmızılı futbolcular Deniz Kadah’ın attığı golde akıllara durgunluk verirken, Eto’o’nun attığı ve Özgür Yankaya’nın saymadığı golde de saç baş yoldurdu.


Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Chedjou ve Carole ile iyi bir uyum yakalayamayan Galatasaray defansı S.O.S verirken, taraftarların yenilen gollerden sonra ‘Bu golleri 3.Lig takımı bile yemez’ yorumları da peşi sıra gelmeye başladı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap