SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray Terim'i bekliyor

Galatasaray Terim'i bekliyor

28 Mayıs 2016 Cumartesi - 17:33




Teknik direktör konusunda kararını vermeyen Galatasaray, Fatih Terim’in kararına göre hareket edecek.





Başkan Dursun Özbek’in yüz yüze temas kurduğu tek hoca olan Terim, bizzat Özbek tarafından Strasbourg'la oynanan basketbol finaline davet edilmişti. İmparator için EURO 2016'nın bitmesi beklenecek. Altyapının başına getirilen ancak son iki ayda A Takım'ın kurtarıcısı olan Jan Olde Riekerink'i Sarı-Kırmızılı futbolcular çok sevdi. Yönetim içinde bir grup Terim olmazsa macera aramamalarını ve takımla uyum sağlayan Hollandalı çalıştırıcı ile yola devam etmeleri gerektiğini düşünüyor.

Öte yandan Metalist Kharkiv'in ardından Dnipro'da da başarılı olan Ukraynalı teknik adam Myron Markevych’i menajerler Galatasaray yönetimine önerdi. Markevych'nin yardımcısı bizzat Antalya'da oynanan Türkiye Kupası finalini tribünde takip etti ve Sarı-Kırmızılı takım hakkında bol bol not aldı. Mali krizdeki Dnipro ile parasını alamadığı için yollarını ayıran Markevych gelmeye hazır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap