SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da Sneijder'e tarihi ceza!

Galatasaray'da Sneijder'e tarihi ceza!

12 Haziran 2016 Pazar - 12:59




Galatasaray, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'e tarihinin en ağır para cezalarından birini verecek.





İzinsiz yaptığı röportajda Galatasaray yönetimini ağır şekilde eleştiren Wesley Sneijder'a ağır yaptırım gündemde. Hollandalı yıldız Sneijder'e yönetimin 200 bin euro para cezası vermeyi planladığı öğrenildi.

Divan Kurulu'nda açıklamaları nedeniyle eleştirilen Wesley Sneijder için üyelere, "Gereken yapılacak" diyerek garanti veren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu ifadeleri boş yere yapmadı.

 İzinsiz yaptığı röportajında Galatasaray yönetimini eleştiren Wesley Sneijder'a minimum 200 bin Euro para cezası verilmesi planlanıyor.

ESKİ DEFTERLER DAHİL!

Galatasaray Disiplin kurallarına göre izinsiz röportaj yapmanın cezası 150 bin Euro'dan başlıyor. Galatasaray yönetimi de Wesley Sneijder için bu maddeyi yıllar sonra devreye sokma fikrinde.


 Eski defterler de açılacak. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in gereksiz gördüğü kartlar için de para cezası verilmesi adına hesaplama yapılacak. Disiplin yönetmeliği devreye girerse Wesley Sneijder'a minimum 200 bin Euro ceza kesilecek.

 (Hürriyet)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap