SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'dan 3. transfer

Galatasaray'dan 3. transfer

23 Haziran 2016 Perşembe - 15:57




Dün Hugo Rodallega'nın işini bitiren Galatasaray bugün romanyalı forvet Florin Andone'ye imza attırdı.





Bu sezon Süper Lig'in en fazla gol atan takımlarından biri olmasına rağmen forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray önümüzdeki sezon aynı tatsız  senaryoları yaşamamak için ileri uca en az iki takviye yapmak istiyor.

Dün NTV Spor ve A Spor'da geçen son dakika haberlerine göre Cimbom, Akhisarspor'un Kolombiyalı forveti Hugo Rodallega'yı 1.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağlarken bu transferin sadece alternatif olduğu Galatasaray'ın Rodallega dışında bir golcü daha almak istediği öğrenildi.

Sinan Gümüş, Rodallega ve Podolski ile hücum hattını zenginleştiren sarı kırmızılı kulüp transferde bir bombayı daha patlatmak üzere. İspanya 2.Lig takımlarından biri olan Corboda'da forma giyen 23 yaşındaki Rumen golcü Florin Andone için gün sayan Galatasaray milli golcüye imza attırmaya hazırlanırken yetenekli futbolcunun önümüzdeki günlerde Istanbul'a geleceği ve bu işin bitirileceği öğrenildi.

Bu sezon İspanya 2. Lig'inde 33 maçta 22 gol 3 asist yapan Andone 29 kez Romanya Milli Takım forması giyerken Florin Andone'nin EURO 2016'da boy gösterdiği hatta 2 maçta da görev aldığı biliniyor.

Transmarket değerlerine göre Florin Andone'nin bonservis bedeli 3 milyon Euro.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap