SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor gözüne kestirdi

Giresunspor gözüne kestirdi

20 Ekim 2016 Perşembe - 10:55




Bu sezon kendi evinde oynadığı 3 maçı da kazanan Çotanaklar’da, zorlu Bolu maçı öncesi bütün planlar galibiyet üzerine yapılıyor





TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Karadeniz ekibi Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Sacit Ali Eren, Boluspor ile Cumartesi akşamı sahalarında oynayacakları maçı taraftar desteğiyle kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. 16 maçtır iç sahada maç kaybetmediklerini ve bu sezon iç sahada oynadıkları 3 maçı da kazandıklarını hatırlatan Eren, “Giresunspor olarak iç sahada çok iyi bir istatistiğimiz var. Kendi sahamızda, taraftarlarımızın da desteğiyle daha coşkulu oynuyoruz. Boluspor ile oynayacağımız karşılaşmayı da saha ve seyirci avantajımızla kazanıp, Eskişehirspor mağlubiyetini camiamıza unutturmak istiyoruz” dedi. Takımda morallerin yerinde olduğunu ifade eden Eren, “Eskişehir yenilgisinin moral bozukluğunu üzerimizden attık. Oyuncularımızın antrenmanlarda gösterdikleri performanstan yönetim olarak son derece memnunuz. Eskişehirspor deplasmanında bir iş kazası yaşadık, Bolu maçını kazanarak hem Eskişehir’de kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmek hem de yeni bir çıkış başlatarak kendi evimizdeki galibiyet serimize yeni bir halka daha eklemek hedefindeyiz. Bütün taraftarlarımızı Cumartesi akşamı Atatürk Stadı’na desteğe bekliyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap