SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da birlik çağrısı

Giresunspor'da birlik çağrısı

12 Mart 2013 Salı - 17:56




Ligde zor günler geçiren Giresunspor'da futbolcular birlik olup takımın ligde kalması adına 9 hafta boyunca hiçbir ücret almayacaklarını söylediler.





Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Güngörenspor maçı hazırlıklarını sürdüren Giresunsupor'da futbolcular ve teknik direktör Ergün Penbe antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Futbolcular adına konuşan Giresunsporlu futbolce Fatih Şen, ”Kötü gidiyoruz ama bu durumu değiştirmemiz gerekiyor. Dün akşam bizler bütün camia olarak kenetlendik. Bu duruma herkesin taraftarın da şehrinde buna dahil olmasını istiyoruz. Evet hatalarımız var, yüreğimizi tam olarak ortaya koymadık. Ama bundan sonra bu 9 haftayı gerekirse kamp yaparak bu takımı ligde bırakacağız. Hafta sonu oynayacağımız maç çok önemli. Hep beraber olursak bu maçı geçeriz. Herkesi üzdük ama bundan sonra elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışacağız. Arkadaşlarımızla konuştuk. Bu takım 9 hafta boyunca hiçbir şekilde para ve prim istemiyor. Biz sadece yüreğimizle her şeyimizi ortaya koyup bu takımı ligde bırakmak istiyoruz. Başkanımızla, hocamızla hep beraber bu yola girdik ve şehrinde desteği ile bu yoldan hep beraber çıkmak istiyoruz” dedi. "Bu takım ne Fatih Şen'in, ne Ümit Teke'nin ve ne de Mustafa Bozbağ'ın Takımı değil" diyen futbolcu Ümit Teke ise, ”Bu takım Giresun'un takımı. Giresun'un takımı ise bu takıma sahip çıksınlar. Kişisel menfaat ve çekişmeleri bir tarafa bıraksınlar. Ergun Penbe'ye, Ümit Teke'ye kızıp maça gelmemezlik yapmasınlar. Bu şehir bu takıma sahip çıksın” ifadelerini kullandı. Futbolcuların ardından konuşan teknik direktör Ergün Penbe ise, ”Takıma teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten dün çok güzel birliktelik örneği gösterdiler. Futbolcuların dediği gibi sadece takımın değil bütün şehrin buna inanması gerekiyor. Artık son 9 hafta ve kenetlenme zamanı. Biz bu takımın ligde kalacağına inanıyoruz ama bizlerle beraber bütün şehrin de inanması gerekiyor. 'Ben olmadan eğer bu takım düzlüğe çıkacaksa ben şimdiden bırakmaya razıyım' dedim. Ama çocuklar sağolsunlar biz hocamızla devam etmek istiyoruz, başka bir hocanın bu saatten sonra buraya faydası olmaz dediler. Artık futbol şansının da bizimle olmasını istiyoruz. Ben geçen haftada bıraktım, ben Mustafa Bozbağ için buraya geldim. Ben bu takımı ve şehri seviyorum. Bazen çok istediğiniz şeyler olmayabiliyor. Ben çocukların kalan 9 haftada iyi mücadele edip takımı bu ligde bırakacaklarına ınanıyorum” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap