SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'un büyük düşü

Giresun'un büyük düşü

07 Mart 2014 Cuma - 09:23




Ligde 9 maçtır kazanan Çotanaklar, Kırklarelispor’u da mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı hedefliyor.





Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Giresunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Birinci yönetiminde yapan Yeşil-Beyazlılarda tedavisi devam eden Hüsamettin Tut takımdan ayrı düz koşu yaptı. Taktik ağırlıklı antrenmanda futbolcuların morallerinin hayli yüksek olduğu gözlendi. Son 9 maçını kazanan Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Kırklareli maçından da üç puanla ayrılıp 10’da 10 yapmak ve rekor kırmak istediklerini söyledi. Kazancıoğlu, "Özgüvenimiz yüksek. Rakip ayrımı yapmaksızın her maçı final olarak görüyor ve hepsini kazanmak istiyoruz. Kırklarelispor ile çok kritik bir 90 dakikaya çıkacağız. 9 maçtır kazanıyoruz. Bu seriyi Kırklareli deplasmanında da sürdürmek amacındayız" diye konuştu. Mesut ERDOĞAN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap