SON DAKİKA



Haber > Spor > Gümüşhane, Maraş'ı gözüne kestirdi

Gümüşhane, Maraş'ı gözüne kestirdi

30 Ocak 2015 Cuma - 16:08




Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 27 puanla 7. sırada bulunan Gümüşhanespor, 14 puanla son sırada yer alan Kahramanmaraşspor ile yapacağı karşılaşmanın





Yenişehir Stadyumu'nda, teknik direktör Gürses Kılıç yönetimindeki antrenmanda oyuncular;  ısınmanın ardından, dar alanda pas ve çift kale maç yaptı. Antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Kamramanmaraşspor maçının geri dönüş maçı olacağını belirten Teknik Direktör Kılıç, “Kulüp olarak bizler yapabileceklerimizi en üst seviyede oyuncularımıza vermeye çalışıyoruz. Artık onlardan da bir dönüş ve galibiyet almayı bekliyoruz. Tahmin ediyorum onlar da bunun bilincinde olarak bize bir dönüş maçı yaşatacaklar" dedi. Şu an oyuncular bakımından herhangi bir eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Kılıç, hafif sakatlıklar dışında kaleci Hasan ve Muhittin'in kart cezalısı olduğunu sözlerine ekledi. Ligin ikinci yarısının üçüncü karşılaşmasını kendi sahasında oynayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip henüz 3 puanla tanışmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap