SON DAKİKA



Haber > Spor > Hafife alma yanarsın!

Hafife alma yanarsın!

24 Ağustos 2017 Perşembe - 08:33




Ligde her maçı ciddiye almak zorunda olduklarını açıklayan Yanal, “Lig sürprizlere gebe. Göztepe deplasmanında kötü sürprizle karşılaşmamak için işimi





SÜRPRİZLERE GEBE

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Göztepespor maçı öncesi futbolcularını rakibi hafife almamaları konusunda uyardı. Ligde her takımı ciddiye almaları gerektiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, “Lig sürprizlere gebe. Göztepespor’u hafife almak bize pahalıya mal olabilir. Oyuncularım da bunun farkında. Göztepespor deplasmanında kötü bir sürprizle karşılaşmamak için işimizi her zaman olduğu gibi ciddiye almalıyız” ifadelerini kullandı.

HER GALİBİYET ÖNEMLİ

Göztepespor engelini kayıpsız geçerek yollarına kararlı adımlarla ilerlemek istediklerini vurgulayan Yanal, “Alınacak her galibiyet bizi geleceğe daha iyi hazırlayacak. Bunun için Göztepespor karşısında puan kaybını aklımızdan dahi geçirmiyoruz. İşlerin Göztepespor maçında istediğimiz gibi gideceğine inanıyorum” dedi. Yanal, takım olarak iyi durumda olduklarını da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap