SON DAKİKA



Haber > Spor > Hamit Altıntop gitti geldi!

Hamit Altıntop gitti geldi!

19 Eylül 2016 Pazartesi - 12:02




Galatasaray - Rizespor maçında oyuna alınmadığı için şişeleri tekmeleyen Hamit Altıntop başta kadro dışı bırakıldı. Deneyimli oyuncu Riekerink'ten özü





Galatasaray’ın Rize ile oynadığı maçta oyuna girmeyince tepkisini suları tekmeleyerek gösteren Hamit Altıntop, karşılaşma sonrası bu hareketi nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Ancak gurbetçi oyuncu sabah antrenmanı öncesi özür dileyince, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink tarafından affedildi ve idmana çıktı. Geçtiğimiz sezonu sakatlıklardan dolayı pas geçen tecrübeli futbolcu, yeni sezona fit bir şekilde hazırlanmıştı. Hocasından görev bekleyen Altıntop, yalnızca Kayserispor maçının son dakikalarında sakatlanan Nigel de Jong’un yerine kısa bir süre  görev almıştı.

RIEKERINK HAMZAOĞLU’NU GEÇTİ

Riekerink, hem geçen sezon başını hem de kendi göreve geldiği ilk dönemi geride bıraktı. Geçen sezona Hamza Hamzaoğlu ile giriş yapan Cimbom ilk 4 haftada 1 galibiyet alırken, 5 puan toplayabilmişti. Hollandalı hoca yönetiminde ise Aslan, 2016- 17 sezonunun ilk 4 haftasını 10 puanla kapatmayı başardı. Riekerink, Instagram'dan ‘Riekerink Bey diyeceksiniz' pankartını paylaşıp taraftara teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap