SON DAKİKA



Haber > Spor > Hani Deniz Ateş Bitnel düdüğü asacaktı?

Hani Deniz Ateş Bitnel düdüğü asacaktı?

18 Mart 2016 Cuma - 10:12




Bitnel’in Portekiz-İsveç maçını yönetmesi, Usta’yı Trabzonspor sevdalılarının önünde zor durumda bıraktı.





Galatasaray maçında Trabzonspor’u katleden Deniz Ateş Bitnel için, “Düdüğünü asacak. Onun hakemlik hayatı bitti” diyen Başkan Muharrem Usta’nın sözü havada kaldı. Bitnel’in Portekiz-İsveç maçını yönetmesi, Usta’yı Trabzonspor sevdalılarının önünde zor durumda bıraktı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı, Deniz Ateş Bitnel zor durumda bıraktı. Galatasaray derbisinde Bordo-Mavililer’in 4 oyuncusuna gösterdiği kırmızı kart ve çaldığı uydurma penaltı ile sahadan boynu bükük ayrılmasını sağlayan hakem Deniz Ateş Bitnel’den gelen haber, Usta’yı şoka soktu. Galatasaray maçının ardından yaptığı toplantıda Bitnel’e yönelik, “Düdüğünü asacak. Onun hakemlik hayatı bitti” diye sert ifadeler kullanan Usta’nın sözleri ne yazık ki havada kaldı. UEFA Avrupa 17 Yaş Altı Gençler Ligi’nde Portekiz- İsveç karşılaşmasını yönettiği ortaya çıkan Deniz Ateş Bitnel’in bu durumu ise Trabzonspor sevdalıları gözünde Başkan Muharrem Usta’nın inandırıcılığını yitirdiği şeklinde yorumlandı. Deniz Ateş Bitnel’e düdük astıramayan Usta’ya Trabzonspor taraftarları, “Öyle esip gürlemek kolay. İcraata gelince büyük hayal kırıklığısınız. Demek ki maçtan sonra yapılan açıklamalar şov amaçlıydı. Biz bundan sonra Başkan Usta’nın hangi sözüne inanalım? Bu durum karşısında inandırıcılığı kalmadı” diyerek, sitemde bulundular. Başkan Muharrem Usta’nın bu sezon kullandığı sözler de Trabzonspor taraftarlarınca çok kez tartışılıp, tepkiyle karşılanmıştı. Usta, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’nun istifa etmesi gerektiğini söylemiş, ardından çark ederek, Müftüoğlu ile sorunlarının olmadığını belirtip, kendisini Türk futbolunun devrimcisi olarak nitelendirilmişti. Usta daha sonra Torku Konyaspor yenilgisinin ardından uçakta mikrofonu eline alarak futbolculara yaptığı konuşmada, taraftarların duygularıyla oynayan sözler sarfedip, “Kaybettiğimiz için kimsenin buradan üzülerek gitmesini istemiyorum” demişti. Taraftarlar ise bu sözlere büyük öfke göstererek, başkana yönelik onun çok sevdiği sosyal medyadan, “Bu şehirde bir yenilgi nedeniyle intihar eden Trabzonspor sevdalısı taraftarlar oldu. Siz üzülmeyin biz kahrolmaya devam ederiz” diyerek tepkilerini dile getirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap