SON DAKİKA



Haber > Spor > Hep farklı Olcan!

Hep farklı Olcan!

12 Kasım 2013 Salı - 17:03




Bu sezon hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor'da, futbolcular diğer takımlara oranla daha çok forma ıslatırken Olcan Adın en fa





17 Temmuz'da Avrupa'da ilk resmi maçına İrlanda temsilcisi Dery City karşısında çıkan Karadeniz ekibi söz konusu tarihten itibaren yoğun bir maç temposu yaşadı. 3 günde bir maç oynayan Trabzonspor’da kısıtlı kadro nedeniyle de Teknik Direktör Mustafa Akçay, rotasyon yapmakta zorlandı. Bordo-Mavili takımda en çok forma ıslatan oyuncu 21 maçla Olcan Adın olurken, bu oyuncu bin 890 dakika sahada kaldı. Olcan’ı 21 maçta forma giyen ve Bin 740 dakika sahada kalan Henrique izledi. Kaleci Onur ise 20 maçta Bin 763 dakika forma giydi. Trabzonsporlu futbolcuları Galatasaray'dan 16 maçta Bin 395 dakika sahada kalan Drogba, Fenerbahçe’den ise 16 maçta forma giyen oyuncu Bin 350 dakika sahada kalan Kuyt izledi. Trabzonspor’un bu yoğun maç temposu nedeniyle oyuncularda yorgunluk belirtileri de ortaya çıktı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap